fbpx

Support Sauso

Sauson joukkorahoituskampanja on nyt alkanut – liity joukkoomme tukemaan suomalaista käsinebrändiä!

Sauso on syntynyt 90 vuotta sitten ihmisten laadukkaiden käsineiden tarpeesta ja sen täyttämisestä. Tämän lajin osaajia ei ole enää monta. Nyt tarvitsemme ystävän apua, jotta työmme käsineidenne parissa voi jatkua myös tulevaisuudessa. Haemme rahoitusta liiketoiminnan jatkamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Voit tukea Sausoa ja suomalaisen käsinebrändin jo 90-vuotiasta tarinaa vastikkeellisella joukkorahoituksella, osakesijoittamisella, sekä osoittamalla tukesi jakamalla tätä viestiä eteenpäin ja kertomalla oman sauso-tarinasi #supportsauso – tunnuksella.

Joukkorahoitus on nyt mahdollista mesenaatti.me-alustalla.  Lämmin kiitos tuestasi!

Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostilla support@sauso.com

Olemme Sauso, vuodesta 1929 asikkaidensa tarpeisiin käsineitä suunnitteleva ja valmistuttava yritys.

Olemme täällä asiakkaidemme vuoksi ja rakkaudesta käsineisiin. Olemme sinnikkäästi yhdessä asiakkaidemme kanssa menneet läpi tuulet ja tuiskut, sodat ja pörssiromahdukset ja kyllä, olemme edelleen täällä, teitä varten. Uskomme lujasti siihen, että, suurella sydämellä, parhaista materiaaleista, huippulaadukkaasti käsityönä valmistetut käsineet ovat jotakin mitä ihmiset tarvitsevat. Tämä on kantanut meitä näin pitkälle.

Todistatte sen meille päivittäin kertomalla, kuinka ”sausot” ovat kulkeneet suvuissanne sukupolvelta toiselle. Se merkitsee meille paljon.

Tavoitteena kannattava kasvu Suomessa ja myöhemmin myös kansainvälisesti

Sauson tavoite on olla merkittävin premium luokan, vastuullinen käsinebrändi Suomessa ja kohdennetuilla vientimarkkinoilla.Tietoinen kuluttaja etsii omaan arvomaailmaansa sopivia tuotteita ja palvelua. Kahden viimeisen vuoden aikana olemme terävöittäneet mallistomme ja toimintatapamme. Vastuullisesti hankitut , ekologiset materiaalimme ja käsityönä pitkäaikaiseen käyttöön suunnitellut tuotteemme tarjoavat valveutuneelle kuluttajalle hienoja, turvallisia ja huollettavia vaihtoehtoja halpatuotettujen fast-fashion käsineiden sijaan.

Sauson toimintaa ohjaavat arvot, joilla uskomme, että maailma pysyy ja paranee – ekologisuus, eettisyys ja vastuullisuus. Näihin arvoihin olemme lisänneet vielä omat mausteemme, jotka tekevät Sausosta Sauson – arvostaminen, design, erilaisuus ja eksklusiivisuus.

Tällä työkalupakilla Sauso on rikastuttanut asiakkaidensa elämää siitä lähtien, kun Sakari Sauson isoisä Svante Sauso perusti yrityksen vuonna 1929 Järvenpäähän.

sauso-myymälä-sauson-kivijalkaliike-käsinekauppa-käsineliike-sausoshop

Sausolla on kansainvälinen verkkokauppa sekä oma käsineliike Eerikinkatu 1, Helsingissä, joka on Suomen ainoa käsinemyymälä. Käsineitämme myydään myös valikoiduilla jälleenmyyjillä.

 

Konkarin kompastuminen

Käsineitämme myyvät samaa arvomaailmaa tukevat, valikoidut jälleenmyyjät Suomessa ja Euroopassa.

Vuonna 2009 suuntasimme Venäjän markkinoille. Meitä oli sinne vuosien mittaan useaan kertaan toivottu ja pyydetty. Päätimme olla rohkeita ja rakensimme Pietariin jälleenmyyntikanavan ja tukun. Satsaus oli suuri. Jälkeenpäin ajateltuna turhankin suuri, mutta tulevaisuus näytti aluksi loistavalle ja kauppa kävi. Ruplan heikennyttyä rajusti, Venäjän markkinat romahtivat nopeasti ja takaisin oli tultava suuret tappiot kärsineenä. Samaan aikaan Suomessa ja Euroopassa tapahtui vähittäiskaupan suuri muutos. Näistä seuranneet tappiot vaikuttavat vieläkin toimintaamme.

Oppirahat on nyt maksettu ja paljon viisastuttu. Vaaran paikkoja on ollut, mutta olette kertoneet meille pitkin matkaa, että Sausoa tarvitaan!

Kutsumme sinut mukaan projektiimme!

 

Nyt koemme olevamme elämämme kunnossa, mutta tarvitsemme lisärahoitusta toiminnan jatkamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen. Omat panoksemme eivät yksin riitä.

Kutsumme teidät, saman arvomaailman jakavat, jatkamaan Sauson matkaa kanssamme . Vain yhdessä voimme rakentaa tätä hienoa tarinaa.

Teiltä saamamme henkinen tuki on ollut suuri voimanlähteemme.

Lämmin kiitos siitä!

 

Tule siis mukaan tukemaan Sausoa!

 

0