fbpx

Toimitusehdot

1. YLEISTÄ

1.1. Nämä sopimusehdot sisältävät www.sauso.com käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Rekisteröityessään palveluun tai ostaessaan tuotteita palvelusta palvelun käyttäjä (“Asiakas”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia tiedonantoja ja toimintaohjeita.

1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Sakari Sauso Oy, Malminkaari 5, 00700 Helsinki.

Y-tunnus 1082041-6.

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä palveluntarjoajan kotisivulla.

2. REKISTERÖITYMINEN

2.1. Asiakas luo verkkotunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin Asiakas rekisteröityy palvelun käyttäjäksi. Voit tehdä ostoksia rekisteröitymättä ja maksaa ostoksesi verkkopankissa tai luottokortilla.

2.2. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Myös oikeushenkilö eli yritys voi olla Asiakas, mutta tällöin Asiakkaalla ei ole kuluttaja-asiakkaille tarkoitettuja oikeuksia kuten tuotteen palautusoikeus näiden sopimusehtojen kohdan 6 mukaisesti. Sama koskee tilannetta, jossa palvelusta ostettua tuotetta käytetään elinkeinotoiminnassa. Asiakas vastaa palveluntarjoajalle antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja käyttäjätunnuksen sekä salasanan käytöstä ja säilytyksestä.

2.3. Palveluntarjoajalla on oikeus evätä rekisteröityminen ja oikeus tarvittaessa sulkea Asiakkaan käyttäjätunnus.

3. HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ

3.1. Asiakasta koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan palveluntarjoajan ylläpitämään asiakasrekisteriin.

3.2. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. Palvelu sisältää tietoja koskevat toimintaohjeet.

3.3 Rekisterin pitäjä

Sakari Sauso Oy
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Rekisterin käyttötarkoitus

 • Kanta-asiakas markkinointi

Rekisterin tietosisältö

 • Etunimi
 • Sukunimi
 • Katuosoite
 • Postinumero
 • Postitoimipaikka
 • Puhelin numero
 •  Sähköposti

Säännönmukaiset tietolähteet

 • Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ei luovuteta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

 • Sakari Sauso Oy säilyttää rekisterin omassa järjestelmässään, joka on salasanasuojattu. Jokaisella Rekisteröityneellä on myös oma henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.
 • Tietoja ei luovuteta eteenpäin.
 • Rekisteröityneellä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa.

4. TOIMITUS

4.1 TOIMITUSMAAT

Toimitamme kaikkialle Eurooppaan sekä maailmanlaajuisesti lukuunottamatta Sveitsiä, Venäjää, Brasiliaa ja Intiaa.

4.2 TOIMITUSAJAT JA -KUSTANNUKSET

Käytämme tuotteidemme toimituksiin DHL Express  -kuriiripalvelua ja kotimaassa Postia ja Matkahuollon Pakettipalvelua.

( Toimitusajoissa ei ole mukana keräilyä )

Suomi:  ( 1-3 päivää ) 7,90€, ilmainen toimitus  yli 100 € tilauksiin

Nouto Myymälästämme ( 1-3 päivää ) 0€

Euroopan EU-maat: 1-3 päivää ,  9,90€  ( Free shipping over 150€ orders )

Euroopan muut kuin EU-maat: 2-4 päivää ,  15,90€ ( Free shipping over 190€ )

Euroopan ulkopuoliset maat: 2-5 päivää  15,90€

Huomioittehan, että alennusmyyntikauden aikana toimitusajat saattavat ylittyä yllä esitetystä.

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksessaan ilmoittamaan osoitteeseen/lähimpään pakettipisteeseen. Huomioittehan, että me emme tee muutoksia toimitusosoitteeseen sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty.

Arvioidut toimitusajat -ja kustannukset ovat esitettynä yllä.  Mikäli tilauksen käsittely viivästyy, ilmoitamme uuden toimitusajan kolmen (3) arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Huom: Mikäli teette tilauksen EU:n ulkopuolisesta maasta, veloitetaan  teiltä ainoastaan ostoksen hinta. Mahdolliset muut maksut, kuten verot ja tullit ovat vastuullanne.

Kyseisten maksujen maksamista saatetaan edellyttää, jotta saatte tuotteenne tulliviranomaisilta. Otattehan yhteyttä paikalliseen tulliviranomaiseen saadaksenne lisätietoa.


5. MAKSUTAVAT

Paytrail

Hyväksymme seuraavat luotto -ja maksukortit: Visa, Visa Electron ja Mastercard sekä muut maksusivulla näkyvät verkkopankit.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii PayTrail Oyj ( 2122839-7 ) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.  Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7

Innova2, Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Paypal

Hyväksymme PayPal maksut. Huomioittehan, että Paypal:n  palvelumaksu (3,4% ) lisätään tilauksen loppusummaan.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj ( 2122839-7 ) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit
tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden
ajalle.
Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia
Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun
erääntymistä. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.
Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin. Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle
kuukaudelle.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä
suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.
Luottokustannukset ja luottoesimerkki: SAUSO.COM verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty SAUSO.COM verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot
Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39.
Lisätietoja www.collector.fi
Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot:
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot:
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

6. VAIHTO JA PALAUTUS

Palautus

Palauttakaa tuote verkkokauppaamme tai myymäläämme ( Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki ) 14 vrk:n  sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme palauttamanne  tuotteet maksutapanne mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksenne. Saatte ilmoituksen hyvityksestä sähköpostiinne. Vähennämme 7,90€ palautettavasta summasta.   Myymäläämme palautus on aina maksuton.  Lahjakortilla maksetun osuuden palautamme uudella lahjakortilla.

Vaihto

Palauttakaa vaihdettava tuote verkkokauppaamme tai myymäläämme ( Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki ) 14 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja tehkää haluamastanne tuotteesta kokonaan uusi tilaus.  Hyvitämme palauttamanne tuotteen maksutapanne mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksenne. Saatte ilmoituksen  hyvityksestä sähköpostiinne.  Vähennämme 7,90€ palautettavasta  summasta.

Myymälässämme palautus on aina maksutonta. Lahjakortilla maksettu osuus palautetaan aina lahjakortilla.

Palautus/lähettäminen  Suomen sisällä:

 1. Tee palautusilmoitus asiakaspalveluumme sähköpostitse sauso.shop@sauso.com
 2. Pakkaa tuote, jonka haluat palauttaa, huolellisesti sen alkuperäiseen pakettiin ja suojaa pakkaus alkuperäisellä lähetyspussilla. Varmista, että palautuslomake on paketin sisällä.
 3. Käytä luotettavaa kuljetuspalvelua tai Postia

Palautus/lähettäminen muualta, kuin Suomesta:

 1. Tee palautusilmoitus asiakaspalveluumme sähköpostitse. sauso.shop@sauso.com
 2. Täytä palautuslomake huolellisesti ja tarkista, että alkuperäisessä lähetyksessä löytyy DHL-palautusrahtikirja.
 3. Pakkaa tuote, jonka tahdot palauttaa huolellisesti sen alkuperäiseen pakettiin ja suojaa pakkaus alkuperäisellä lähetyspussilla. Varmista, että palautuslomake on paketin sisällä.
 4. ota yhteys DHL asiakaspalveluun dhl.fi ja tilaa nouto. Tai palauta paketti lähimpään DHL toimipisteeseen.  Löydät lähimmän DHL toimipisteen täältä  locator.dhl.com
 5. Anna valmiiksi pakattu paketti sekä DHL palautusrahtikirja DHL -työntekijälle.

Tuotteet tulee palauttaa yllä olevan prosessin sekä mahdollisten muiden asiakaspalvelumme antamien ohjeiden mukaisesti.  Huomioittehan, että me emme korvaa muista toimitustavoista johtuvia maksuja.

Lisätietoja tuotteen vaihtamisesta ja palauttamisesta antaa asiakaspalvelumme sauso.shop@sauso.com

7. TOIMITUKSET

7.1. Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

8. MUUTA YLEISTÄ

8.1. Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

8.2. Mahdollisiin Asiakkaan ja palveluntarjoajan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia.

0