Toimitusehdot

1. YLEISTÄ

1.1. Nämä sopimusehdot sisältävät www.sauso.com käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Rekisteröityessään palveluun tai ostaessaan tuotteita palvelusta palvelun käyttäjä (”Asiakas”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia tiedonantoja ja toimintaohjeita.

1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Sakari Sauso Oy, Malminkaari 5, 00700 Helsinki.

Y-tunnus 1082041-6.

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä palveluntarjoajan kotisivulla.

2. REKISTERÖITYMINEN

2.1. Asiakas luo verkkotunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin Asiakas rekisteröityy palvelun käyttäjäksi. Voit tehdä ostoksia rekisteröitymättä ja maksaa ostoksesi verkkopankissa tai luottokortilla.

2.2. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Myös oikeushenkilö eli yritys voi olla Asiakas, mutta tällöin Asiakkaalla ei ole kuluttaja-asiakkaille tarkoitettuja oikeuksia kuten tuotteen palautusoikeus näiden sopimusehtojen kohdan 6 mukaisesti. Sama koskee tilannetta, jossa palvelusta ostettua tuotetta käytetään elinkeinotoiminnassa. Asiakas vastaa palveluntarjoajalle antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja käyttäjätunnuksen sekä salasanan käytöstä ja säilytyksestä.

2.3. Palveluntarjoajalla on oikeus evätä rekisteröityminen ja oikeus tarvittaessa sulkea Asiakkaan käyttäjätunnus.

3. HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ

3.1. Asiakasta koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan palveluntarjoajan ylläpitämään asiakasrekisteriin.

3.2. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. Palvelu sisältää tietoja koskevat toimintaohjeet.

3.3 Rekisterin pitäjä

Sakari Sauso Oy
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Rekisterin käyttötarkoitus

 • Kanta-asiakas markkinointi

Rekisterin tietosisältö

 • Etunimi
 • Sukunimi
 • Katuosoite
 • Postinumero
 • Postitoimipaikka
 • Puhelin numero
 •  Sähköposti

Säännönmukaiset tietolähteet

 • Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ei luovuteta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

 • Sakari Sauso Oy säilyttää rekisterin omassa järjestelmässään, joka on salasanasuojattu. Jokaisella Rekisteröityneellä on myös oma henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.
 • Tietoja ei luovuteta eteenpäin.
 • Rekisteröityneellä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa.

4. TUOTTEIDEN TILAAMINEN JA TOIMITUS

4.1. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen alueella. Mikäli toimitusaluetta on muutoin rajattu, rajaukset ilmoitetaan palvelussa.

4.2. Kunkin tuotteen hinta, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan tuotesivulla. Samassa yhteydessä ilmoitetaan myös mahdolliset tuotteen saatavuuteen liittyvät rajoitukset.

4.3. Asiakas voi tehdä tilauksen palvelussa joko rekisteröidyttyään palvelun käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus sitoo Asiakasta.

4.4. Tilatut ja varastossa olevat tuotteet toimitetaan noin viikon kuluessa tilauksesta. Palveluntarjoaja ilmoittaa palvelussa tuotteiden arvioidut toimitusajat muiden tilauksien osalta. Tilatut tuotteet saatetaan toimittaa asiakkaalle useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

4.5. Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, palveluntarjoajan asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Asiakkaaseen.

4.6 Toimitetun tuotteen vastaanotto ja tarkistus. Vastaanotettuaan tuotteen asiakkaalla on 7 vrk. aikaa ilmoittaa mahdollisista näkyvistä kuljetusvaurioista. 7 vrk:n jälkeen tehtyjä ilmoituksia kuljetusvaurioista ei hyväksytä. Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Itella

Toimitusaika Hinta
Eurooppa 3-4 päivää 9.25€
Skandinavia 2-3 päivää 9.25€
USA 4-7 päivää 7.46€
Kiina 5-9 päivää 7.46€
Japani 4-6 päivää 7.46€

UPS

Eurooppa 1 päivä 25.52€
Ruotsi 1 päivä 16.39€
Tanska 1 päivä 16.39€
Norja 1 päivä 28.59€
USA 2 päivää 21.95€
Kiina 2-3 päivää 37.46€
Japani 2 päivää 37.46€

5. MAKSUTAVAT

5.1. Asiakas voi maksaa tuotteen palvelussa tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksutavat ilmoitetaan tarkemmin palvelussa.

5.2. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

6. TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTUSOIKEUS

6.1. Asiakas ei voi peruuttaa tehtyä ja maksettua tilausta palvelussa. Halutessaan perua kaupan Asiakkaan tulee menetellä seuraavassa kohdassa 6.2 kuvatulla tavalla.

6.2. Toimitetuilla tuotteilla on vastaanottohetkestä lukien 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön: esimerkiksi käsineet tulee olla kiinnitettynä yhteen alkuperäisellä tavalla ja niiden tulee olla käyttämättömät. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Palautus voidaan hoitaa joko postitse tai palauttamalla tuote Sakari Sauso Oy:n toimistolle (Malminkaari 5, 00700 Helsinki). Ilmoitus palautusoikeuden käyttämisestä on tehtävä palveluntarjoajalle edellä mainitun 14 vuorokauden kuluessa ja tuote palautettava kohtuullisen ajan kuluessa.

6.3. Tuotteen ostohetkeksi katsotaan päivä, jolloin tuotepaketti on lunastettu tai vastaavasti kuitin päivämäärä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa osoittaa lunastuspäivä.

6.4. Palveluntarjoaja maksaa palautettavan tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä, ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta Itella Oyj:n toimesta. Erikoiskuljetusyksikköinä toimitettujen tuotteiden kuljetusta ei hyvitetä, eikä palautuksen kuluja makseta.

6.5. Palveluntarjoaja palauttaa Asiakkaan maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.

6.6. Poikkeustapauksessa myönnetystä palautusoikeudesta palveluntarjoaja veloittaa tuotteen käsittelystä ja arvonalennuksesta aiheutuvia kuluja vähintään 25% tuotteen hinnasta.

7. TOIMITUKSET

7.1. Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

8. MUUTA YLEISTÄ

8.1. Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

8.2. Mahdollisiin Asiakkaan ja palveluntarjoajan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia.