fbpx

< Takaisin

Anastasia – Pestävät nahkakäsineet – vuoriton

Anastasia – Pestävät nahkakäsineet – vuoriton

Poista
  • 6.5
  • 7
  • 7.5
  • 8

129,00 

Pestävä nahkakäsine. Tässä mallissa käytetty nahka kestää usein toistuvaa/päivittäistä pesua vedellä ja saippualla. Hygieeninen vaihtoehto tavallisille nahkakäsineille. Karvalampaan nahkasta käsityönä valmistetut käsineet ovat pehmeät ja hengittävät – kuin toinen iho.

Lyhyt vuoriton malli, jossa viehättäviä pisaranmuotoisia perforointeja. Kämmenselän puolelta kaarrettuun muotoon ommeltu. Ranteessa kuminauha lisäämässä istuvuutta. Ohut, hengittävä nahka sopii hyvin lämpimälle säälle sekä ajokäsineeksi.

Tämän mallin lesti on hiukan kapea ja pitkä, joten se sopii erinomaisesti sirolle ja/tai pitkäsormiselle kädelle. Leveälle kädelle tai lyhyille sormille suosittelemme Crista-mallia, jonka lesti on hiukan leveämpi. Käsineen kuuluu aluksi istua todella napakasti, ja nahka muotoutuukin käytössä juuri käyttäjälle sopivaksi.

Pesuohje: Pue käsineet. Pese käsineet samoin kuin pesisit omat kätesi. Kastele, saippuoi kauttaaltaan, huuhtele. Kuivaa kevyesti enimmät vedet pyyhkeeseen, riisu käsineet. Anna käsineiden kuivua pyyhkeen päällä huoneenlämmössä. Muotoile käsineet käden muotoon, kun nahka on vielä hiukan nihkeä.

Vinkki! Nahkaa voi ajoittain hoitaa hieromalla sitä kevyesti pehmeällä kankaalla, esim. puuvillarievulla tai villasukalla. Nahan hierominen saa aikaan kitkaa ja nostaa pinnalle nahan rasvoja, ja se tuo nahkaan kiiltoa.

Materiaali: Pesunkestävää lampaan nappanahkaa

0